Voiko käytettyjä maatalouskoneita leasata?

Mikä on maatalouskoneiden leasing?

Leasing on rahoitusmuoto, jossa yritys voi käyttää tarvittavaa kalustoa maksamalla siitä kuukausittain sovitun summan ilman, että se omistaa kaluston. Tämä rahoitusmuoto on erityisen suosittu maatalouskoneiden hankinnassa, koska se tarjoaa joustavuutta ja mahdollistaa kaluston päivittämisen ilman suuria kertaluonteisia investointeja.

Maatalouskoneiden leasingin avulla yritykset voivat hankkia esimerkiksi traktoreita, puimureita ja muita maatalouskoneita käyttöönsä. Leasing-sopimukset voivat sisältää myös huolto- ja ylläpitopalveluita, mikä tekee leasingista houkuttelevan vaihtoehdon monille yrityksille.

Leasingin etuna on myös se, että se ei rasita yrityksen tasetta samalla tavalla kuin suora osto. Tämä voi parantaa yrityksen taloudellisia tunnuslukuja ja vapauttaa pääomaa muihin liiketoiminnan tarpeisiin.

Käytettyjen maatalouskoneiden leasingin hyödyt

Käytettyjen maatalouskoneiden leasing tarjoaa monia samoja etuja kuin uusien koneiden leasing, mutta usein edullisemmalla hinnalla. Käytetyt koneet ovat yleensä halvempia kuin uudet, mikä tarkoittaa alhaisempia kuukausimaksuja.

Lisäksi käytettyjen koneiden leasing voi olla nopeampi prosessi, koska koneet ovat jo markkinoilla ja valmiina käyttöön. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos yrityksellä on kiireellinen tarve uudelle kalustolle.

Käytettyjen koneiden leasingin avulla yritykset voivat myös testata erilaisia koneita ja merkkejä ennen kuin sitoutuvat pitkäaikaiseen investointiin. Tämä voi auttaa löytämään parhaiten sopivan kaluston yrityksen tarpeisiin.

Mitä tulee huomioida leasatessa käytettyjä maatalouskoneita?

Kun harkitsee käytettyjen maatalouskoneiden leasingia, on tärkeää tarkistaa koneiden kunto ja huoltohistoria. Käytetyt koneet voivat olla alttiimpia vioille ja kulumiselle, joten on tärkeää varmistaa, että ne ovat hyvässä kunnossa ja että niistä on pidetty huolta.

On myös suositeltavaa tarkistaa leasing-sopimuksen ehdot huolellisesti. Sopimuksen tulisi sisältää selkeät tiedot kuukausimaksuista, huolto- ja korjausvastuista sekä mahdollisista lisäkustannuksista.

Lisäksi on hyvä varmistaa, että leasing-yritys tarjoaa tarvittavaa tukea ja asiakaspalvelua. Hyvä asiakaspalvelu voi olla ratkaisevaa, jos koneisiin tulee ongelmia tai jos tarvitsee apua sopimuksen aikana.

Onko käytettyjen maatalouskoneiden leasing taloudellisesti kannattavaa?

Käytettyjen maatalouskoneiden leasing voi olla taloudellisesti kannattavaa monille yrityksille. Alhaisemmat kuukausimaksut ja pienemmät alkuinvestoinnit voivat tehdä leasingista houkuttelevan vaihtoehdon, erityisesti pienemmille yrityksille tai niille, joilla on rajallinen budjetti.

Leasingin avulla yritykset voivat myös välttää suuria kertaluonteisia investointeja, mikä voi parantaa kassavirtaa ja vapauttaa pääomaa muihin liiketoiminnan tarpeisiin. Tämä voi olla erityisen tärkeää maatalousalalla, jossa tulot voivat vaihdella kausittain.

Lisäksi leasingin verovähennyskelpoisuus voi tuoda lisäsäästöjä. Leasingmaksut voidaan yleensä vähentää verotuksessa, mikä voi parantaa yrityksen taloudellista tilannetta entisestään.

Miten tehdä leasing-sopimus käytetylle maatalouskoneelle Järvileasing Oy:n kanssa?

Leasing-sopimuksen tekeminen Järvileasing Oy:n kanssa on helppoa ja joustavaa. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin ja kertoa tarpeistasi. Paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat alueensa yritykset ja voivat auttaa löytämään parhaiten sopivan ratkaisun.

Seuraavaksi valitsemme yhdessä sopivan käytetyn maatalouskoneen ja teemme tarvittavat tarkastukset sen kunnon varmistamiseksi. Tämän jälkeen laadimme leasing-sopimuksen, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot kuukausimaksuista, huolloista ja muista ehdoista.

Kun sopimus on allekirjoitettu, voit alkaa käyttää konetta heti. Me huolehdimme kaikista leasingiin liittyvistä asioista, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Tarjoamme myös jatkuvaa tukea ja asiakaspalvelua koko sopimuskauden ajan.

Palvelumme Järvileasing Oy:ssä

Järvileasing Oy tarjoaa monipuolisia leasing-ratkaisuja erikokoisille yrityksille. Palveluihimme kuuluvat auto-, kone- ja laiteleasing, ja voimme räätälöidä sopimukset juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tarjoamme myös huolto- ja ylläpitopalveluita, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Meidän toimintamme periaatteena on, että niin kauan kuin hankittavalla kohteella on vakuusarvoa, se on mahdollista lähes aina hankkia leasingsopimuksella. Tavoitteenamme on vapauttaa yrityksen taseesta varallisuutta yritykselle tärkeämpiin liiketoimintoihin.

Jos haluat lisätietoa huolettomasta ja asiantuntevasta leasing-palvelusta, ota yhteyttä. Paikalliset yhteyshenkilömme ovat valmiina auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.

Lue myös