Järvileasing leasaa myös veneet kesäkäyttöön

Mikä on veneiden leasing ja miten se toimii?

Veneiden leasing on joustava ja kustannustehokas tapa hankkia vene yrityksen käyttöön ilman suuria alkuinvestointeja. Leasing-sopimuksessa yritys vuokraa veneen määräajaksi, yleensä 24-72 kuukaudeksi, ja maksaa siitä kiinteää kuukausivuokraa. Tämä mahdollistaa yritykselle veneen käytön ilman omistamiseen liittyviä riskejä ja kustannuksia.

Leasing-sopimuksen aikana veneen omistusoikeus säilyy leasingyhtiöllä, mutta yritys saa käyttää venettä sovitun ajan. Sopimuskauden päättyessä yrityksellä on usein mahdollisuus lunastaa vene itselleen, jatkaa leasing-sopimusta tai palauttaa vene leasingyhtiölle. Tämä antaa yrityksille joustavuutta ja mahdollisuuden päivittää kalustoaan tarpeen mukaan.

Veneiden leasingin etuihin kuuluu myös se, että leasingvuokra on verovähennyskelpoinen kulu, mikä helpottaa budjetointia ja parantaa yrityksen kassavirtaa. Lisäksi leasingin avulla yritys voi vapauttaa pääomaa muihin tärkeisiin liiketoimintoihin.

Järvileasingin palvelut veneiden leasauksessa

Järvileasing tarjoaa monipuolisia leasingratkaisuja yrityksille, jotka haluavat hankkia veneen kesäkäyttöön. Meidän kautta on mahdollista leasata useita eri venemerkkejä, kuten PG Made, Silver Fox Avant ja Finnmaster. Näiden merkkien veneet ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan yrityksille.

Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan veneen leasingiin liittyen, mukaan lukien rahoituksen, huollot ja mahdolliset lisäpalvelut. Meidän asiantuntijamme auttavat yritystä valitsemaan parhaiten sopivan veneen ja leasing-sopimusmallin, joka vastaa yrityksen tarpeita ja budjettia. Näin yritys voi keskittyä omaan liiketoimintaansa ilman huolta veneen omistamiseen liittyvistä asioista.

Järvileasingin paikalliset yhteyshenkilöt tuntevat hyvin oman alueensa yritykset ja niiden tarpeet, mikä takaa yksilöllisen ja joustavan palvelun. Meidän tavoitteemme on tarjota yrityksille vaivaton ja riskitön tapa hankkia vene kesäkäyttöön, jotta ne voivat nauttia Suomen kauniista vesistöistä ilman omistamiseen liittyviä huolia.

Kesäkäyttö veneiden leasauksessa – mitä ottaa huomioon?

Kun yritys harkitsee veneen leasingia kesäkäyttöön, on tärkeää ottaa huomioon muutamia keskeisiä seikkoja. Ensinnäkin, on hyvä miettiä, millaiseen käyttöön vene tulee. Onko tarve esimerkiksi edustuskäyttöön, asiakastapaamisiin tai henkilöstön virkistystoimintaan? Tämä vaikuttaa siihen, millainen vene on paras valinta.

Toiseksi, on tärkeää arvioida veneen käyttöaste ja -alue. Jos vene tulee aktiiviseen käyttöön, kannattaa valita malli, joka on helppo huoltaa ja joka kestää kovaa käyttöä. Järvileasingin tarjoamat merkit, kuten PG Made, Silver Fox Avant ja Finnmaster, ovat erinomaisia vaihtoehtoja, sillä ne ovat tunnettuja kestävyydestään ja helppohuoltoisuudestaan.

Lopuksi, on hyvä ottaa huomioon veneen varustelutaso ja mahdolliset lisäpalvelut. Järvileasing tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä leasing-sopimus yrityksen tarpeiden mukaan, sisältäen esimerkiksi huollot ja muut toivomukset. Näin yritys voi varmistaa, että vene on aina käyttövalmiina ja hyvässä kunnossa.

Järvileasingin palvelut

Järvileasing tarjoaa monipuolisia leasingratkaisuja erikokoisten yritysten auto-, kone- ja laitehankintoihin. Meidän toimintamme periaatteena on, että niin kauan kuin hankittavalla kohteella on vakuusarvoa, se on mahdollista lähes aina hankkia leasingsopimuksella. Tavoitteenamme on vapauttaa yrityksen taseesta varallisuutta yritykselle tärkeämpiin liiketoimintoihin.

Leasingsopimusmalleistamme voit valita sinulle parhaiten sopivan, pelkästään rahoituksen tai sisältäen lisäksi huollot ja mahdollisesti toivomasi muut palvelut. Mikäli haluat lisätietoa huolettomasta ja asiantuntevasta leasing-palvelusta, ota yhteyttä.

Lue myös