KontioMehu Oy

Tämä on ensimmäinen kerta, kun KontioMehu käyttää leasingpalveluitamme, ja olemme erittäin iloisia siitä, että yhteistyö on alkanut erinomaisesti. Erityistä kiitosta on saanut Jussi Spaakin ammattitaitoinen ja sujuva yhteydenpito, joka on luonut vahvan perustan yhteistyöllemme. KontioMehun ensimmäiset kokemukset palvelustamme ovat olleet laadukkaita ja sujuvia, mikä osoittaa leasingratkaisujemme käytännöllisyyden ja arvon yritysten arjessa.

Leasing on keskeinen osa liiketoiminnan tehokkuutta ja kasvua, sillä se mahdollistaa kaluston päivittämisen ilman suuria kertaluontoisia investointeja. Odotamme innolla pitkäjänteistä yhteistyötä, joka edistää molempien osapuolten kasvua ja menestystä.

On ilo toivottaa KontioMehu Oy tervetulleeksi leasingasiakkaaksemme. Pasi Kiiskinen, joka on johtanut KontioMehua vuodesta 2004, on luonut yrityksestä merkittävän toimijan alkoholittomien juomien alalla. Hänen intohimonsa tuotekehitykseen ja avoin elämänasenteensa heijastavat yrityksen arvoja ja strategiaa. Pasi vastaa yrityksen avainasiakkuuksista, myynnistä, markkinoinnista ja tuotekehityksestä, ja vapaa-ajalla hän on aktiivisesti mukana myös nuorten salibandyjoukkueen huoltajana.

Jussi Spaak sekä Pasi Kiiskinen GLC:n luovutustilaisuudessa pari viikkoa sitten Joensuun Wetterillä.

Erityiset kiitokset Thanh Duongille Joensuun Wetteristä, joka on mahdollistanut sujuvan ja onnistuneen yhteistyön.

KontioMehu on joensuulainen perheyritys, joka on erikoistunut marjojen viljelyyn ja jalostukseen yli 40 vuoden kokemuksella. Yritys valmistaa laadukkaita, alkoholittomia kuohujuomia sekä mehutiivisteitä, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin suosiossa.

KontioMehu tunnetaan innovatiivisista ja asiakaslähtöisistä tuotteistaan, joissa korostuvat puhtaat raaka-aineet ja perheyrityksen tinkimätön käsityötaito. Yrityksen toimintaa ohjaavat perinteet ja laatu, yhdistettynä iloiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. KontioMehun tuotteet ovat erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat aitoja makuelämyksiä ja kotimaisia raaka-aineita.

Tutustu tarkemmin KontioMehu Oy:n valmistamiin tuotteisiin heidän verkkosivuillaan

Yhteystiedot

Lue myös

Aki || Järvi

Aki || Järvi

Järvileasing solmi kesällä merkittävän yhteistyösopimuksen tunnetun radio- ja tv-juontajan Aki Linnanahteen kanssa.

Lue lisää