VOLVO EX30

Volvo EX30 Single Extended Range Plus

Tutustu Volvo EX30
Volvo EX30 on futuristinen ja ympäristöystävällinen sähköauto, joka yhdistää tehokkuuden, mukavuuden ja tyylikkään muotoilun. Tämä kompakti SUV on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten kuluttajien vaatimuksia, ja se on täydellinen valinta niin kaupunkiajoon kuin pidemmille matkoille.

Hanki uusi Volvo EX30 Single Extended Range Plus nyt leasingillä huolettomaan kuukausihintaan!


Alkaen 759 €/kk

(sis alv.)


Tarjous sisältää 36 kuukauden ja 45.000 kilometrin optimileasing-sopimuksen, joka takaa joustavuutta ja mielenrauhaa auton käytössä. Voit nauttia ajamisesta ilman suuria alkuinvestointeja ja yllätyksiä, sillä kuukausimaksut ovat ennakoitavia ja helposti hallittavia.

Järvi Optimileasing Tarjous sisältää optimileasing-sopimuksen, joka takaa joustavuutta ja mielenrauhaa auton käytössä. Optimileasing on joustavasti hinnoiteltu sopimus, joka sisältää myös ennalta räätälöidyn huoltobudjetin käyttötarpeidesi mukaan. Ajoneuvokohtaisen huoltobudjetin seuraaminen on helppoa OmaJärvi -sivuston kautta. Tämä ratkaisu on omiaan kaikenkokoisille yrityksille, joille tarkka ajomäärä on hankalaa arvioida. Järvi Optimileasing -sopimuksessa muutokset ovat mahdollisia, mikäli tilanteet yrityksessäsi muuttuvat sopimuskauden aikana. Voit siis nauttia ajamisesta ilman suuria alkuinvestointeja ja yllätyksiä!

Älä jää paitsi tästä erikoistarjouksesta!
Hanki oma Volvo EX30 Single Extended Range Plus nyt ja nauti turvallisesta ja tyylikkäästä ajokokemuksesta. Varaa oma koeajosi ja tutustu autoon paremmin!

Ota yhteyttä tänään ja varmista tämä mahtava tarjous ennen kuin se päättyy!

Yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot